marți, 20 octombrie 2009

O seara MAGICA

Inainte de meci, ma gandeam ca voi fi nevoit sa scriu despre o noua infrangere a unei echipe romanesti in cupele europene. In minutul 3, dupa golul lui Rangers, ma gandeam ca voi avea de scris despre o infrangere umilitoare. Pana la urma asa a si fost ... doar ca infrangerea nu este a noastra ci a lor. O victorie superba, entuziasmanta, plina de substanta si de sperante.
De prin minutul 10-15 am inceput sa sper la un egal, vazand ca Unirea se descurca din ce in ce mai bine. REMEMBER min. 12, cand aveam 65% posesie. Si iata ca in minutul 32, cea ce devenise o dominare din ce in ce mai acuta, s-a concretiza pe tabela de marcaj; 1-1 si deja chiar speram cu toata suflarea ca vom obtine un egal.
In minutul 42, la penaltyul celor de la Rangers, nu am avut nicio emotie. Chiar am spus printre dinti cu voce tare "Doamne, dar chiar nu ar fi drept sa dea gol la cat de putine ocazii au avut si la felul in care a jucat Unirea"; dupa aia am stat linistit si am privit cum Tudor apara lovitura de pedeapsa.
In reprizaz a doua, dupa golul sau autogolul - cum vreti voi - de 2-1 pentru Unirea deja eram sigur de victorie. Iar inainte de lovitura libera executata de Brandan, mi-au revenit in minte imagini din partida cu "Du-te Dica, du-te!!!" ... si ... si ... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!! 1-4 retraiam unul din cele mai frumoase momente din Champion's League.
Cu alte cuvinte, chiar daca 3 dintre cele 4 goluri ale Unirii Urziceni a fost auto-goluri, ele au venit pe un fond de presiune si de dominare al echipei noastre.
BRAVO UNIREA URZICENI!!! BRAVO DAN PETRESCU!!! BRAVO MM!!!

4 comentarii:

  1. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, cu multa ambitie au reusit sa invinga!

    RăspundețiȘtergere